A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkötött, majd összetört egy kisteherautót egy hajdúhadházi férfi


Bűnügyi őrizetben a fiatal elkövető.


Jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki elkötött, majd összetört egy kisteherautót.

Február 17-én 23 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy férfi próbál eltolni egy kisteherautót az egyik hajdúhadházi utcában. A police.hu közlése szerint a járőrök azonnal a helyszínre mentek, és kérdőre vonták a helyi lakost. Összefüggéstelen, zavart válaszokat kaptak kérdéseikre, és az is hamar egyértelművé vált, hogy a 23 éves férfi erősen ittas.

Mint kiderült, nem sokkal korábban egy bocskaikerti utcában kötötte el a kisteherautót. Több kilométert kocsikázott, egy villanyoszlopnak is nekiütközött, majd a lerobbant jármű mellett tetten érték az egyenruhások.

Későbbi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések