A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy napi tízesért bárki beszállhatott a prosti bizniszbe


Prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelhetnek vádat egy házaspárral szemben Kaposváron.


A vád szerint a férfi 2020 májusától bérelte a Kaposváron lévő társasházi ingatlant kifejezetten abból a célból, hogy ott felesége az egyik szobában szexuális szolgáltatást nyújtson klienseinek.

A vádlottaknak valószínűleg jól ment a biznisz, mert másokkal is megosztották a pénzszerzési lehetőséget. Más hölgyeket igyekeztek beszervezni az albérlet másik szobájába. Az asszony meghirdette a szobát, amelyet napi 10 ezer forintért kínált a jelentkezőknek.  Persze csak a főbérlőt felejtették el tájékoztatni erről.  

A feleség hirdetései alapján így az ingatlan másik szobáját is (ki)használták, mivel ott rendszeresen pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a „bérlők” - közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a házastársakkal szemben, akiket prostitúció elősegítésének bűntettével vádolnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések