A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna: „Az öncélú Orbánozással” nem lehet változást elérni


Szerinte hazugság a rezsicsökkentés, továbbá borzalmas, hogy a kampányban azt hirdették a plakátokon, hogy akkor is marad a rezsicsökkentés, ha a baloldal nyer.


Donáth Anna interjút adott a Telexnek. Meglátása szerint nem beszélhetünk kiábrándult fideszesekről. Azt elismeri, hogy néhány ember csalódhatott a kormánypártokban, de ez közelről sem annyi embert érint, mint amiről eddig az ellenzék beszélt.

Az ellenzék szerinte hazugságspirálban tartotta magát. Úgy vélte:
az öncélú orbánozás és a rendszer megbuktatásának kínálata kevésnek bizonyult.
Az interjúban kifejtette, hogy szerinte mindenki tudja, a rezsicsökkentés hazugság. A választási plakátokon mégis azt hirdették, hogy nem fogják eltörölni a rezsicsökkentést. Szerinte, mivel nem beszélhetünk rezsicsökkentésről, az igazság az lett volna, ha helyette egy alternatívát nyújtanak. Szerinte őszintén kellett volna beszélni arról, hogy energiaválság jön.

Saját állítása szerint a kooperáció egy technikai kérdés. A tartalmi kérdések megbeszélése viszont eddig nem történt meg. Szerinte a politikai munka lényege, hogy őszintén kell beszélni.

Az összefogás önmagában szerinte nem politika, hanem csak technikai kérdés. Sőt, odáig ment, hogy
az eddigi összefogást hiteltelennek tartja.
Állítása szerint a DK sikeres, a momentumosok átigazolása a DK-ba pedig személyesen fáj neki, pártjában tart még az ezzel kapcsolatos gyászmunka. Azt pedig megkérdőjelezhetetlennek tartja, hogy a DK terebélyesedik, hozzátéve, hogy ezáltal nem az ellenzék tábora növekszik, úgyanis a Gyurcsány párt a többi ellenzéki párttól és nem a Fidesztől szerez szavazókat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések