A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: A féltékeny férj égő cigarettacsikket nyomott el a felesége combján


A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves férfi ellen súlyos testi sértés és zaklatás bűntette miatt, aki a feleségét – miközben autóval lakásukra vitte – féltékenységből ököllel többször felkaron, fején megütötte, orrba vágta, égő cigarettacsikket nyomott el a combján és jobb keze ötödik ujj középpercét eltörte.


A vádirat szerint a vádlott feleségével 16 éve kötött házasságot, de összességében már 23 éve éltek együtt. 2022. január hónapban felesége megcsalta, amiről tudomást szerzett, innentől a vádlott féltékenysége miatt a házasságuk megromlott, folyamatosak voltak a veszekedések.

2022. június hónap végén az esti órákban miskolci lakásukban tartózkodtak, a feleség egy telefonüzenetet kapott, amiről a vádlott azt gondolta, hogy azt egy férfi küldte, ebből újból vita keletkezett. Másnap a vádlott a kazincbarcikai munkahelyén lévő feleségével közölte, hogy közös lakásukból költözzön el, délután érte megy autóval.

A vádlott a Miskolcra utazás során a feleségével kiabált, felszólította, hogy mindent el kell mondania neki, majd több alkalommal, ököllel megütötte a felkarján, orrba vágta, a fejét ütötte, egy bicska hegyét nyomta a bal combjához, majd pedig a felesége combjába égő cigarettacsikket nyomott.

A lakásukba haza érve, tovább folytatta a bántalmazását, majd azt mondta neki, hogy ha őt megszólítja, az „Uram” kifejezést kell használnia, ahányszor a felesége ezt nem tette, tenyérrel orron és szájon ütötte.

A nő a bántalmazás következtében zúzódásos és égési sérüléseket szenvedett el, amelyek közül a jobb kéz V. ujjpercének törése 8 napon túli gyógytartamú sérülés. A sértett zaklatás bűntette miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések