A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brit hírszerzés: Az elmúlt két hétben szenvedhette el arányaiban a legnagyobb veszteségeit Oroszország


Az elmúlt időszakban átlagosan naponta 824 orosz katona halt meg a britek szerint.


Vasárnap is kiadta szokásos jelentését a brit hírszerzés. Legújabb bejegyzésükben a nemrégiben megindult új orosz offenzíva okozta veszteségekkel foglalkoznak, amely a háború kezdete óta nem látott szintre emelkedett.

A brit hírszerzés vasárnapi jelentése szerint Oroszország az elmúlt két hétben valószínűleg a legtöbb áldozatot szenvedte el az ukrajnai invázió első hete óta. Állításukhoz egy diagrammot is mellékeltek, amin jól látszik a tendencia: az átlagos napi veszteségek jelentős emelkedésnek indultak az új év kezdete óta, a jelenlegi szintek pedig megközelítik a háború első hetében elszenvedett veszteségeket.

Ministry of Defence 🇬🇧 on Twitter: "(4/5) The mean average for the last seven days was 824 casualties per day, over four times the rate reported over June-July 2022. Ukraine also continues to suffer a high attrition rate. / Twitter"

(4/5) The mean average for the last seven days was 824 casualties per day, over four times the rate reported over June-July 2022. Ukraine also continues to suffer a high attrition rate.


A számítások szerint az elmúlt egy hét során átlagosan naponta 824 orosz katona halt meg, ez négyszerese a június-júliusi átlagnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések