A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bloomberg: Magyarország Burkina Fasóval áll holtversenyben a korrupciós listán

„Orbán Magyarországa a legkorruptabb az EU-ban" címmel írt cikket az amerikai lap. 

A Soros-féle Transparency International „kimutatása" alapján Magyarország átvette Bulgáriától az EU legkorruptabb országa címet, miután egy év alatt négy helyett csúszott lefelé az indexen – magyarázza a Bloomberg. Hozzáteszik: Az Orbán Viktor által vezetett ország így a 77. helyen áll, Burkina Fasóval holtversenyben.

A miniszterelnök 2010-es hatalomrakerülése óta Magyarország összesen 24 helyet esett vissza ezen a bizonyos korrupciós listán, és a Transparency International szerint jelenleg olyan fázisban van, amikor

a hatóságok hozzájárulnak, és nem akadályozzák a korrupciót.

A magyar kormány szerint a szervezet jelentése politikailag elfogult. A Transparency International „komolyan vehetőségére" példa, hogy a polgárháborúból frissen kilábalt Ruanda és Namíbia is kevésbé korrupt helyek szerintük, mint Magyarország.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁN KIIKTATÁSA NÉLKÜL NINCSEN MAGYAR FELSZABADULÁS!!!
ITT az IDŐ az ADÓCSALÓ PROFIT ÉRDEKELT ISTENTELEN ZSIDÓ CÉGEK FELSZÁMOLÁSÁHOZ!!!
Az Elektrolit a megváltozott üzleti környezetre és alacsony keresletre hivatkozva 2024. januártól nem folytatja tovább a szabadon álló hűtőszekrények gyártását!!! – közölte a 650 dolgozót foglalkoztató adócsaló cionista társaság a nyíregyházi gyárban!!!

- Hazug közleményükben ismertetik: a döntést megelőzően a svéd tulajdonú háztartásigép-gyártó óriásvállalat 2022 utolsó negyedévében hatástanulmányban vizsgálta a nyíregyházi telephely versenyképességét, amelynek legfontosabb szempontjai a kapacitás kihasználtsága, valamint a hűtőszekrény termékkategóriákban készített jövőbeli mennyiségi előrejelzések voltak. "A hatástanulmány eredménye, valamint a jelenlegi üzleti környezet megkövetelte, hogy cselekedjünk. Célunk továbbra is, hogy biztosítsuk az Electrolux hosszú távú gazdasági növekedését, növeljük a versenyképességet a hűtőszekrény termékkategóriában" - idézte a közlemény Gönczy Sándort, az Electrolux Magyarország ügyvezető igazgatóját, az Electrolux Csoport szenior alelnökét. Az igazgató úgy fogalmazott, az Electrolux elkötelezett amellett, hogy a kollektív szerződésben garantált jogokon felül olyan támogató programot dolgozzon ki az érdek képviseletekkel, ami méltányos, és segíti a munkatársak jövőbeni elhelyezkedését. A közleményben kitértek arra, hogy a cég az illetékes minisztériummal és az önkormányzattal vizsgálja a telephely további hasznosításának lehetőségeit. Az Electrolux felveszi a kapcsolatot a kormányhivatal foglalkoztatási osztályával, és külső szakértő tanácsadót is bevon, hogy segítsen a termelés leállásában érintett dolgozók mielőbbi elhelyezkedését a munkaerő piacon. A munkavállalók rendszeres tájékoztatást kapnak az átszervezés menetéről - jelezték a közleményben. Hangsúlyozták, a döntés nem érinti a vállalat tevékenységét Jászberényben, ahol az Electrolux továbbra is az új energiatörvény követelményeinek megfelelően kifejlesztett hűtőket gyárt. A nyíregyházi gyár termelésének leállása nem lesz hatással a termékek kiszállítására, az Electrolux vásárlóira és ügyfeleire - hangsúlyozták. A világ egyik vezető háztartásigép-gyártó vállalata évente több mint 60 millió háztartási készüléket értékesít a világ több mint 120 országában. A csoport forgalma 2021-ben 126 milliárd svéd korona volt, globálisan 52 ezer munkavállalót foglalkoztat.
- Nem mellékes, hogy a zsidó tulajdonosi körrel játszó ún. Electrolux Nyíregyházán 2005-ben 65 millió eurós beruházással hozta létre a gyárát a magyar adófizetők 20 milliárd forintos támogatásával!!!
- Na, többek között ezért is megérett az idő, hogy az összes zsidó érdekeltségű magyarokat kifosztó céget felszámoljuk és értékeiket minden tekintetben államosítsuk tündéri Magyarországunk területén!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/10/01__Gyujtopont_mix.mp3