A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bagdy Emőke: Gyermekeknek még csak a közelébe sem szabadna engedni ilyen embert


A felnövekvő generációk testi-lelki egészsége a tét – foglalta össze véleményét Bagdy Emőke Bite Zsoltról a Magyar Nemzetnek.


A Napi Újság hétfőn tájékoztatott Bite Zsoltnak, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztensének kijelentéseiről.

Nem szabad hagyni, hogy precedenst teremtsen ez a pedagógiai asszisztens, aki még kérkedik is azzal, hogy 15 éves gyermeket tart szeretőként. Nagyon erősen ellen kell állni az ilyen és ehhez hasonló deviáns viselkedést népszerűsítő irányzatoknak, hiszen

a felnövekvő generációk testi-lelki egészsége a tét

– foglalta össze véleményét Bagdy Emőke a Magyar Nemzetnek.

Gyermekeknek még csak a közelébe sem szabadna engedni olyan embert, aki öngyilkosságra buzdító videót tesz közzé a közösségi médiában, hiszen már ez önmagában bűncselekmény – tette hozzá a neves klinikai szakpszichológus.

„Ugyancsak elképesztő, hogy a pedagógia asszisztens nemcsak a 15 éves gyermekkel folytatott szexuális kapcsolata viszonylatában követel megértést, hanem még a deviáns, hedonista nézeteit is nyíltan hangoztatja, amelyek szerint csak a 15 és 19 év közötti korosztály izgatja, vagyis szexuális tárgyként tekint a tinédzserekre” – mondta Bagdy Emőke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések