A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ukránok eljátszottak egy légiriadót, hogy Biden hősiesebbnek tűnjön


Joe Biden hétfői kijevi látogatása hatalmas felháborodást keltett az Egyesült Államokban.


Egyrészt éppen akkor történik, amikor egyre nagyobb a botrány a Biden házában talált, részben Ukrajnát érintő titkos dokumentumok, másrészt az ukrajnai korrupcióval gyanúba keveredett fia, Hunter Biden ügyében. A fiát egyre többen Biden sötét oldalának nevezik az Egyesült Államokban. Ráadásul a nyilatkozataiban Putyint hisztérikusan támadó Biden még meg is alázkodott az utazás előtt, amikor a Fehér Ház garanciát könyörgött ki arra, hogy az utazás alatt az oroszok nem lövik Kijevet.

Az egész látogatás egyik legszánalmasabb momentuma az volt, hogy Biden megérkezésekor Kijevben megszólaltak a légvédelmi rakéták, holott szó sem volt légitámadásról. Vagyis: eljátszották a veszélyt, hogy Biden büszkélkedhessen, még az sem zavarta Zelenszkijt, hogy a kijeviek ijedten menekültek az óvóhelyekre. Még az amúgy demokrata párti CNN tudósítója is kénytelen volt megjegyezni: napok óta nem volt légiriadó Kijevben.

A kijevi látogatást többek között azért is bírálják Amerikában, mert Ohio egyik megyéjében nagyon súlyos környezeti katasztrófa történt egy vasúti szerelvény kisiklása miatt. A veszélyes anyagokat is szállító tehervonat még február harmadikán siklott ki és lobbant lángra Ohio és Pennsylvania állam határán, ám továbbra is aggodalomra adnak okot a lehetséges ivóvízszennyezés és az elhullott állatokról szóló jelentések.

Tucker Carlson legújabb videójában is arra hívta fel a figyelmet, hogy az Egyesült Államok elnöke személyesen látogat el egy korrupt külföldi országba, hogy félmilliárd dollárnyi új kiadást jelentsen be. Eközben az ohiói East Palestine felett gombafelhő van; az állatok elpusztulnak, a víz csillog és izzik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések