Hirdessen itt

Aranyat és pénzt lopott Máriapócson a 42 éves férfi


Az elmúlt 24 órában történt.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. F. 42 éves nyírgyulaji lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. novemberében betört egy máriapócsi családi házba, ahonnan pénzt és aranyékszert tulajdonított el. A nyírbátori nyomozók bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit 2023. február 6-án elfogták a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nagydobosi körzeti megbízottjai 2023. február 6-án Nagydobosban elfogtak egy 36 éves helyi lakost. A férfit a Mátészalkai és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság is körözte, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 6-án Kisvárdában elfogtak egy 21 éves gyürei lakost. A férfi körözését a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések