A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Agyonverte a család 17 éves tacskóját a feldühödött férj


Összeveszett a feleségével, majd bosszúból agyonverte a család 17 éves tacskókeverékét egy baranyai férfi.


Az agyonvert kutya történetét Boncz Edit, a Kutyatár egyesület elnöke írta meg saját közösség oldalán. – Azzal hívott fel az édesanya a történtek után, hogy nem tudja, hova forduljon az ügyben – mondta Boncz Edit. – Próbáltunk neki segíteni,  mi ilyenkor a teendő. Persze ha ezzel a veszéllyel előre számol az anya és lánya, az egyébként szeretett kutyát kimenekíthették volna – tette hozzá Boncz Edit.

Az ügyben feljelentést tettek a férj ellen. A tragédiát nem sikerült még feldolgoznia az anyának és két gyermekének.

– Szombat óta nem vagyok magamnál, élő halott vagyok – mondta el Nagy Anita, akinek 17 éves tacskókeverék kutyáját verte agyon a férje. Egy rendezvényen voltak a faluban, s mint mondta, már ott kezdődtek a gondok. – A férjem megfenyegetett bennünket, azt mondta a gyerekeimnek és nekem, hogy meg fogunk dögleni – idézte fel a borzalmakat. – Nem mertünk hazamenni, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy itthon mekkora baj van – mondta el az édesanya.

Amikor hazaértek, látták, hogy a lakást feldúlták, majd elkezdték keresni Baba nevű kutyájukat. – Mivel nyitva volt a kapu, azt hitték az utcán van, de végül csak az élettelen testét találták meg. 

– Azonnal hívtam a rendőröket és megtettem a feljelentést is – mondta az asszony. Öt éve voltak házasok, de soha sem volt nagyobb konfliktus köztük, amely tettlegességig fajult volna.

– Baba tizenhét éves volt, korábban a két hátsó lába lebénult, a gyógyszeres kezelés mellett három hónapon át masszíroztam, így sikerült helyrehozni mozgását – mesélt kedvencéről az édesanya, aki a feljelentés mellett kért távoltartást is férje ellen, a napokban pedig beadja a válópert.

A férfi ellen állatkínzás vétsége miatt indult eljárás a komlói rendőrkapitányságon. – Ha bármit észleltem volna, szakítottam volna vele, annyival tartozom a kiskutyámnak, hogy a férjem megkapja méltó büntetését – mondta el Nagy Anita, aki szerint a férfi idő közben visszament külföldre dolgozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések