Hirdessen itt

„A nagyapám adta-vette ezeket az embereket” – tunéziai bácsi a fekete bevándorlók kitoloncolásáról (Videó)


A megkérdezett férfi a riporternek elmondta, szerinte a feketék értékei afrikai értékek, és nem tunéziaiak. 

A tunéziai kormány azon szándéka, hogy minden fekete bevándorlót kitoloncol, számos vitát váltott ki az országban. Az utca embere is kifejti véleményét, az alábbi videóban egy sajtómunkás szintén arról kérdez egy járókelőt, mi a véleménye a nagy port kavaró kormányzati álláspontról.

Egy neten terjedő videóban szereplő idős úr az őt kérdező riporternek elmondta, szerinte a feketék értékei afrikai értékek, és nem tunéziaiak. Úgy látja, hogy

a feketék értékei nem kompatibilisek az arab értékekkel.

Ezt követően „érdekes” párbeszéd zajlott le az úr és a riporter között. Arra a kérdésre, hogy találkozott-e egyáltalán fekete bevándorlóval, a megkérdezett úr az alábbiakat felelte: „A nagyapám kereskedett velük, adta-vette ezeket az embereket, és maga azt kérdezi, találkoztam-e velük...”

Hanni🏴 on Twitter: "The Tunisian government's declaration of its intent to deport all black immigrants has prompted controversy. News outlets have rushed to asked average citizens their view on the matter.Here is what this senior tunisian gentleman had to say. pic.twitter.com/xW4kjcpODh / Twitter"

The Tunisian government's declaration of its intent to deport all black immigrants has prompted controversy. News outlets have rushed to asked average citizens their view on the matter.Here is what this senior tunisian gentleman had to say. pic.twitter.com/xW4kjcpODh

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések