A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A bíróság elrendelte három antifa letartóztatását


Egy személy esetében pedig bűnügyi felügyeletet rendeltek el.


Viperával felszerelkezett, símaszkos banda támadt rá egy 40 év körüli férfira a XI. kerületben péntek délután. A fővárosi rendőrök eddig négy embert – köztük három külföldit – vettek őrizetbe.

Harminc napra nem jogerősen letartóztatta a bíróság annak az antifasiszta csoportnak a három tagját, akik szabályos embervadászatot folytattak február 9-e és 11-e között – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya. Egy személy esetében bűnügyi felügyeletet rendeltek el. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az antifa-különítmény legalább 15 főből állt, közülük egyelőre négy személyt számoltattak el, a többiek felkutatása jelenleg is zajlik.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A MÉLY ÁLLAM "BEKÖVETKEZTETI" az ELSZABOTÁLT ún. RENDSZERVÁLTÁST MAGYARMATON a CIONISTA ZSIDÓK PARADICSOMÁBAN?!

Felállítja a mechanizmusokat Orbán Viktor megbuktatására - a "demokráciapárti nem kormányzati szervezeteket", amelyek valójában CIA-s vállalkozók, hogy provokátorokat toborozzanak.

Hamarosan zavargások lesznek Budapesten.

https://t.me/c/1311165928/24983

Minden elismerésem azoknak a magyar embereknek, akik ezt a németországi és hazai hulladéktelepet nem takarították ki órákon belül ebből az országból. Azért tartom elismerésre méltónak, merthogy a cél eredetileg éppen ez lett volna. Hogy az „antifasiszták” ellen fellépjenek a „fasiszták”, aztán a nagy világlapokban újra elsírhassák, micsoda állapotok uralkodnak nálunk.

https://www.vadhajtasok.hu/2023/02/13...g-hatulrol