A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Balaton-parti boltokat fosztogatta a betörő


Több fonyódi boltot is feltört az a 40 éves férfi, akit a Fonyódi Járásbíróság lopás és más bűncselekmények miatt gyorsított eljárásban ítélt el.


A betörések még 2023 januárjában kezdődtek, a többszörösen büntetett előéletű fonyódi férfi a redőnyt felfeszítve hatolt be egy helyi büfébe és az ahhoz tartozó tárolóba, ahonnan 100 ezer forint értékben lopott el mobiltelefont, barkácsgépeket és készpénzt. 

A vádlott betörte a büfével szomszédos bolt ablakát is, azonban a felszerelt vasrács miatt oda nem tudott bemenni. Ezután egy zöldséges üzletet feszített fel, majd egy játékautomatát tört össze a benne lévő aprópénz miatt. 

A betörőt a fonyódi rendőrök végül őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványt tett a letartóztatására. A bíróság a többszörös és különös visszaeső vádlottat 3 év 6 hónap fegyházbüntetésre és 4 év közegytől eltiltásra ítélte. Az ítélet nem emelkedett jogerőre, ezért a bíróság a vádlott letartóztatását fenntartotta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések