Médiainformációk szerint a rendőrök kiszúrták, majd előállították a helyszínről. A cikk megjelenése után a 444 törölte a képet és cikküket azonnal átállították fizetős cikké. Késő.


A szélsőbaloldali körökben fontos forrásnak számító Mérce arról adott hírt, hogy a rendőrség a gazdagréti viperás-gázspray-s támadással összefüggésben előállított egy nőt a Budai Várban megtartott szombati antifasiszta tüntetésről. S habár a portál további információt nem osztott meg az üggyel kapcsolatban, a Magyar Jelen egyik olvasója, arra hívta fel a figyelmet,

hogy egy másik magyarellenes médium, a 444 – akaratán kívül – lebuktatta az előállított antifát.


A balliberális-globalista lap Több száz rendőr választotta el az antifasisztákat és a szélsőjobboldaliakat a Becsület napján címmel közölt cikkében ugyanis az egyik fotón ránézésre ugyanaz a nő látható, aki egyike azoknak az antifasisztáknak, akik pénteken a délelőtti órákban viperával és paprikaspray-vel felfegyverkezve támadtak rá egy védtelen férfira Budapest XI. kerületében, Gazdagréten.


Mind a ruházat bizonyos elemei (fekete New Balance cipő, fekete Adidas melegítő három fehér csíkkal), mind a testalkat stimmel.A nő a gazdagréti támadást rögzítő kamerafelvételen a sárga táskás erőszaktevő, aki az akció végén – biztos, ami biztos – paprikaspray-vel is “megkínálta” az addigra már földre került és vérző fejű férfit.