A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

80 éves bácsit raboltak ki a böszörményi rablók, a legfiatalabb 16 éves


Háromszázezer forintot vettek el egy idős férfitól.


Csoportosan, továbbá a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság három fiatal ellen – tudatta a police.hu csütörtöki közlésében.

Az adatok szerint három kapucnis, maszkos alak ugrott be egy hajdúböszörményi ingatlan kerítésén február 2-án este. Kopogtatásukra kinyitotta az ajtót a 80 éves tulajdonos, akit azonnal belöktek a házba, és pénzt követeltek tőle.

Az idős férfi 300 ezer forint készpénzt adott át támadóinak, akik ezt követően sietve távoztak az ingatlanból.

A bejelentést követően a helyi rendőrök nagy erőkkel az elkövetők keresésébe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, még aznap azonosítottak két fiatalkorú fiút, valamint egy 21 éves férfit, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

Az egyik fiatalt, egy 16 éves helyi lakost pár órán belül elfogták az egyenruhások, két társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki a nyomozók. A 17 éves fiút Hajdúböszörményben február 11-én a helyi rendőrök, a 21 éves elkövetőt pedig két nappal később Debrecenben a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el.

A nyomozók a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések