A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vödörben vitte a marihuánát, de elfogták a kaposvári drogbárót


Bíróság elé állhatnak a kaposvári drogbanda tagjai, a Kaposvári Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat. 

Arról a Sonline is beszámolt áprilisban, hogy nagy mennyiségű drogot és pénzt foglalt le a rendőrség egy rajtaütésen Kaposvár, belvárosában. 

Az ügyészség most emelt vádat a gyanúsítottak ellen. A vádiratban foglaltak szerint a három férfi szervezetten vett részt a kereskedésben, mivel 2021. év végétől, áprilisi elfogásukig egy kaposvári belvárosi albérletben adagolták, csomagolták és árulták a kábítószert vevőiknek. 

Az ügy első rendű vádlottját összehangolt rendőrségi akció keretében pár hónap kereskedés után fogták el, akinél az intézkedés során egy vödör nagy mennyiségű marihuána volt, továbbá a bérelt lakásból is számos értékesítésre kész anyagot foglaltak le a rendőrök. A férfi nemcsak unokatestvérét és élettársát vonta be az illegális üzletbe, hanem 12 éves gyermekét is, mivel több alkalommal a kiskorú adta át a kábítószert az egyik vevőnek.

Az időközben más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő terhelt a kábítószer értékesítéséből több mint másfél millió forint bevételre tett szert.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában mindegyik kereskedővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt. 

Az elfogásról a rendőrség készített videót. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések