A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Villanyoszlopnak, majd egy ház falának csapódott egy autó Tiszaföldváron


A Mártírok és a Tavaszmező utca kereszteződésében történt a baleset. 

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó, majd egy ház falának csapódott Tiszaföldváron, a Mártírok útján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A katasztrófavédelem jelezte, a baleset következtében a villanyvezetékek leszakadtak, emiatt több ingatlanban az áramszolgáltatás szünetelt. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók az érintett vezetékek kiszakaszolását követően kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autó két utasát a mentők kórházba szállították.

Egy helyi lakos azt mondta, hogy hatalmas csattanást hallott, egy ismerősét – aki kerékpárral haladt – épp megelőzte az autós, aki úgy tudjuk, elveszítette uralmát a jármű felett. 

A ház tulajdonosa elmondta, ő is csak a nagy csattanást hallotta a nappaliban. Kiment és akkor látta, hogy a ház falának csapódott a kocsi. Szerinte szerencse, hogy a tuják a ház előtt voltak, így azok csillapították a becsapódását, egyébként az autó a hálószobába kötött volna ki. Az áramszolgáltató szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, de azt egyelőre nem tudni, meddig lesz áramkimaradás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések