A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádlottak padjára került a csecsemőgyilkos anya


Az ügyészség emberölés miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki megölte újszülött csecsemőjét a kaposhomoki Telekhegyen. 

A harmincas éveiben járó nő a családja elől is eltitkolt terhességet követően 2022 februárjában egy érett fiúnak adott életet, azonban a gyermeket a hajnali órákban egy folyadékkal teli vödörben hagyta, a szülésről pedig az ekkor még alvó élettársának sem számolt be, tőle nem kért segítséget. 

Miután az élettársa felébredt, a történteket észlelve azonnal értesítette a mentőket, azonban az újszülött csecsemő fulladás következtében a helyszínen meghalt. 

A mentőszolgálat munkatársait a szülés után órákkal később értek a helyszínre, az élettelen csecsemőn már nem lehetett segíteni, de a nőt kórházba szállították, mert sok vért vesztett. 

A többgyermekes anyát csak egy héttel később tudták kihallgatni a nyomozók. A nő terhessége alatt orvosi ellátásra nem jelentkezett, felkészítő gondozásban nem vett részt. 

A Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a főügyészség a nővel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt. A felhasznált fényképet a nyomozó hatóság a helyszíni szemle során készítette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések