A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra szingli a sármos magyar színész: több mint egy év után szakított a párjával, pedig már esküvőre számított mindenki

Nagy Sándor ritkán enged bepillantást a magánéletébe, korábbi párjáról sem beszélt sokat a nyilvánosság előtt, most azonban elárulta, hogy több mint egy év után ismét visszatért a szinglilétbe. 

Nagy Sándor mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, azonban köztudott volt, hogy négy év egyedüllét után újra rátalált a szerelem. A párkapcsolatról is csak ritkán csepegtetett néhány információt: annyit árult el, hogy jól érzi magát civil kedvese mellett, és egyre inkább foglalkoztatja az apaság gondolata. Úgy tűnt, semmi sem állhat a boldogságuk útjába, sőt sokan már lánykérésre számítottak, most azonban derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a 42 éves színész valójában hónapok óta szingli. További részletek a galériában!

Nagy Sándor kapcsolata látszólag rendben volt, mindenki a lánykérésre várt, mégsem úgy alakultak az események – a színész nemrég őszintén mesélt arról, mi történt pontosan, és miért döntöttek úgy a párjával, hogy több mint egy év után külön utakon folytatják.

„Együtt éltünk, közös terveink voltak, de végül nem úgy alakultak a dolgaink. Nincs speciális oka a szakításnak; persze, lehet, hogy benne volt a sok utazásom, elfoglaltságom, de nem nevezném fő tényezőnek" – nyilatkozta a HOT! Magazinnak a híresség, aki azt is hozzátette, hogy a szakítás nem friss, a különválás néhány hónappal ezelőtt történt.


„Valóban más volt a bioritmusunk, ő építészmérnök, azaz civil, de ez nem okozott problémát kezdetben. Korábban versenytáncolt, így a művészet mellett a művészek élete sem volt idegen a számára. (...) Közös megegyezéssel váltunk el" – fogalmazott

Sándor cseppet sem esett kétségbe, és nem érez kényszert azért, mert negyvenéves elmúlt – nem pánikol, mert most egymaga él. „Természetesen nem gubózom be, nyitott vagyok egy új kapcsolatra, sok emberrel találkozom a mindennapokban, de rengeteg a munkám, így nem unatkozom a hétköznapokban" – tette hozzá.

„Az 'agglegény' címkét talán azért ragasztották rám, mert ezelőtt bő négy évig egyedül éltem, de azt megelőzően négy hosszabb párkapcsolatom volt. Ennyi idősen nem erőlködőm, és nem mások véleménye befolyásolja majd a döntéseimet" – jelentette ki a színész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések