A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Traktorral ütközött egy ittas autós Vésztőn

Áttért a menetiránya szerinti bal oldalra egy autós és nekiütközött egy traktornak Vésztőn még tavaly novemberben. A balesetet okozó jármű vezetője, aki könnyebben megsérült, ittas volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. 


Balesetről értesítették még november 23-án Békés vármegyében a rendőrséget. Vésztőn, a Wesselényi utcában 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy traktorral – olvasható a police.hu beszámolójában.


Amellett, hogy a balesetet okozó vésztői férfi könnyű sérülést szenvedett, a helyszíni szondáztatás pozitív értéket jelzett nála.


Az eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő is megállapította azt, hogy az 53 éves autós szervezetében a történtek idején alkohol volt. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait hétfőn továbbította az ügyészségre.


Az esettel kapcsolatban a rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Az elfogyasztott alkohol növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, így az ittas vezetők másokat is veszélyeztetnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések