A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szolovjov: Oroszországnak meg kell támadnia Németországot!


Vlagyimir Szolovjov, híres orosz médiaszemélyiség szerint az oroszoknak csapatokat kell küldeniük Berlinbe. Megsértődött Olaf Scholz nyilatkozatán. 

Olaf Scholz leszögezte, hogy a Nyugatnak nem szabad hagynia, hogy Oroszország megnyerje az Ukrajna elleni háborút. Ennek kapcsán sértődött meg Vlagyimir Szolovjov, Putyin egyik propagandistája/TV-s személyisége, leszögezte

Oroszországnak meg kell támadnia Németországot!”

„Csapatokat kell küldenünk Berlinbe, és soha nem szabad elhagynunk!” – mondta Szolovjov dühödten. És hozzátette, hogy mivel Franciaország át akarja adni járműveit Kijevnek, az oroszoknak Párizsba is el kell menniük. Bírálta továbbá a Szovjetunió és Oroszország korábbi vezetőit is, akik szerinte túlságosan elnézőek voltak a térségünkben található országokkal szemben:

Bolondok! Gorbacsov, Jelcin!

Aki kivonta csapatainkat Kelet-Európából! A hülye Hruscsov bezáratta a finnországi katonai bázisunkat! Mindezek az emberek most elbújnának, hallgatnának. Nem lennének szankciók, semmi!” – mondta Szolovjov az orosz állami televízióban sugárzott műsorában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések