A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sáfrány Emese bevallotta: "Sejtem, kik lehettek a betörők"


Sáfrány Emesét tavaly sorscsapások hada érte. Nemrég betörtek a stúdiójába, a légtornász pedig kijelentette, hogy van egy sejtése, hogy kik lehettek a tettesek. 

Ahogy arról a Napi Újság korábban beszámolt, karácsonykor hívatlan vendégek érkeztek Emese vandonatúj belvárosi stúdiójába. A kár jelentős, közel ötszázezer forint, ugyanis megrongálódott az ajtó, a zár, valamint egy laptopot is eltulajdonítottak.

Szerencsére a tragikus eset nem vette el attól az anyuka kedvét, hogy új erőbedobással indítsa a 2023-as évet, valamint a légtornász stúdióját, ahová valószínűleg vissza akartak még térni a betörők, ugyanis ellopták a hely kulcsát.

Emesének határozott elképzelése van arról is, hogy kik voltak a tettesek, ám erről még nem beszélhet.

- Nemcsak egy laptopot és készpénzt vittek el, hanem a stúdió kulcsát is! Elég hülyének nézhettek, azt gondolták, hogy majd később visszajönnek kifosztani. A rendőrség még nyomoz, várjuk az eredményt, ám én sejtem, kik lehettek a betörők. De erről egyelőre nem beszélhetek, amíg hivatalosan nem bizonyosodik be 

- nyilatkozta a Borsnak.

Megosztotta, hogy sajnos nem ez volt az első alkalom, hogy rablók jártak nála, ugyanis évekkel ezelőtt az albérletében történt hasonló eset, ami borzasztó élmény volt számára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések