A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orosz ellenzéki képviselő: Magyarország a nácizmustól meg nem tisztított ország

Elképesztő kijelentéseket tett egy orosz újságíró, politikus... 

Igor Jakovenko orosz ellenzéki képviselő szerint Magyarország egy nácizmustól meg nem tisztított ország, ahol Németországgal ellentétben a második világháború után nem volt hatalmi lusztráció – írja az ukrán Dialog.

Orbán többször bizonyította nyilatkozataiban, hogy a fejében, a gondolkodásában biztosan van nácizmus, ez teljesen nyilvánvaló

– jelenti ki a képviselő, aki emlékeztet, hogy a magyar kormányfő többször beszélt a faj tisztaságáról, arról, hogy nem szabadna vegyes házasságokat kötni. Ez a nácizmus, a legtisztább formában – vélekedett az ellenzéki újságíró, aki szerint:

Magyarország Orbán alatt egy ötödik pillér lett a NATO-ban és az Európai Unióban… egy rémálomban.

Jakovenko megfogalmazása szerint a magyar miniszterelnök oroszbarát, náci vérszomjjal támogatja az Ukrajnában lévő orosz etnikum tagjait, az oroszok azonban egyáltalán nem kérik ezt a támogatást Putyintól.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ELRETTENTŐ és FÉLELMETES, HOGY KÖZEL 10.000, azaz TÍZEZER ÖNGYILKOSSÁGBA MENEKÜLT ÁRTATLAN EMBER HALÁLA UTÁN is GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ NÉPIRTÓ LEHET a MAGYAROK HOLOKAUSZTJÁNAK FOKOZÓJA MÉG 2023-ban IS!!!
… AKIT AMA SOKAT SZIDALMAZOTT GEORGE SOROS KÉPZETT KI KETTŐS FELOLVASÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖKKÉ!!!
...VISZONT a ZSIDESZ HÍVEK és ÓCSKA SAJTÓS HIÉNÁIK NEM EZT a KÉMSÉGES ŐRÜLETET FESZEGETIK és JÁRNAK UTÁNA…- FŐNI ZŰRÖS MÚLTJÁNAK és JELENÉNEK!!!...- HANEM SZÁMON KÉRIK MONDJUK LILI APJÁT, HOGY JÓ PÉNZÉRT (NEMZETÜNK VÉDELMÉBEN!?) AKÁR FEJBE is LŐNÉ az ÁTKOZOTT ORSZÁGRONTÓ és FORINTINFLÁLÓ BELSŐ ELLENSÉGET!?
MINDEZ AZÉRT MERŐ AGYRÉM, MERT ORBÁN a FENYŐ JÁNOST KIVÉGZŐ PINTÉRREL NAPONTA KERGET MAGYAR APÁKAT és ANYÁKAT ÖNGYILKOSSÁGBA és LAKOLTAT KI TÖBB EZER CSALÁDOT ÉVENTE!!!...- EDDIG BÜNTETLENÜL!!!
ÚGYHOGY EZ a LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!...- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT TOVÁBB RAJTUNK és a NEMZETEN EME FELCSÚTI PIÓCA/POJÁCA, MINT AHOGYAN azt NORMÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN TEHETTE VOLNA FAJIDEGEN NOTÓRIUS HAZUDOZÓ POLITIKUSBŰNÖZŐKÉNT!!!
JÓ HÍR AZONBAN, HOGY PUTYIN és OROSZORSZÁG ELÁRULÁSÁVAL MÁR NEM a SZÁJKARATÉS ÉDESAPÁKTÓL s UTÓDAIKTÓL KELL FÉLNIE CIGÁNY-HITLERÜNKNEK (Orbán Viktor a háborút elemezve azt mondta, nem lehet abban reménykedni, hogy Putyin előbb-utóbb feladja, mert a háborús vesztesek nem nyernek választásokat, még manipuláltakat sem…-"Arról is beszélt, hogy ismeri az oroszok kegyetlenségét, a korábbi magyar miniszterelnököt, Nagy Imrét is ők akasztották fel."), HANEM a NYÍLÁSZÁRÓK KÖZELSÉGÉTŐL és/vagy a GÉPJÁRMŰVEKRE "SZERELT" POKOLGÉPEKTŐL!!!