A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási családi balhé pattant ki egy hajdú-bihari ügyeleten

Férj és feleség kezdett el civakodni. 

Az Országos Mentőszolgálat egyik Hajdú-Bihar vármegyei ügyeletét kereste fel hajnal kettőkor az a házaspár, akik szerettek volna munkaalkalmassági igazolást kérni a 40 év körüli férjnek múlt héten – a különös esetről az Országos Mentőszolgálat osztotta meg szerdán Facebook-oldalán.

Mint részletezték, a mentőtiszt hosszasan magyarázta ugyan, hogy ez miért nem lehetséges, az asszony hajthatatlan volt. Mint kiderült, a férfinek reggel kellene kezdeni az új munkahelyén, de elfelejtett elmenni a szükséges orvosi vizsgálatra, amit otthon eddig elhallgatott. A nő végül ugyan megértette, hogy ez miért nem tartozik a mentők kompetenciái közé, a vita korántsem ért véget. Ezután a férj felelősségének tisztázása torkollott hatalmas veszekedésbe, igaz ebben a mentőszolgálat munkatársai már nem vettek részt, mert egy rosszullét miatt kérték az Ügyeleti Szolgálat segítségét egy közeli lakásba.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések