A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Öklössel végződött a tánc Szarvason

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség, és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 22 éves, büntetlen előéletű, ajkai férfival szemben, aki az egyik szórakozóhelyen minden ok nélkül bántalmazott egy másik vendéget. 


A férfi tavaly május 29-ére virradó éjszaka az egyik szarvasi szórakozóhelyen tartózkodott egy kisebb baráti társasággal. Már jóval éjfél után járt az idő, amikor a férfi a tánctéren véletlenül meglökött egy másik vendéget. Ezt észlelte egy harmadik férfi, aki jószándékkal a két személy közé lépett, hogy az esetleges további konfliktust megakadályozza, azonban a férfi ököllel arcon ütötte őt. 


A bántalmazás következtében a sértett szája felrepedt, de a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt nem kívánt magánindítvánnyal élni, azaz emiatt nem kérte a férfi felelősségre vonását. Ettől függetlenül a férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a szórakozóhelyen tartózkodó személyekben megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések