A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő lenne Vilmos herceg titkos szeretője? Vele csalhatta meg feleségét, a várandós Katalint a brit trónörökös

Vajon tényleg elkövette ugyanazt a hibát, amibe hajdanán édesapja, III. Károly király is beleesett? 

III. Károly király tavaly őszi trónra lépése az egész monarchiában egészen új helyzetet idézett elő, hiszen hetven éve nem állt király Nagy-Britannia élén. Ugyanakkor az őrségváltás a brit királyi család számos tagjának életét gyökeresen megváltoztatta: III. Károly idősebb fia, Vilmos walesi herceggé lépett elő, s mostantól ő a trónörökös. Ezért sem véletlen, hogy a média az utóbbi időben egyre élénkebb figyelemmel kíséri a herceg magánéletét. Nemrégiben ismét megszellőztették a vissza-visszatérő pletykát, miszerint Vilmos hosszú évekkel ezelőtt vétett a házastársi hűség erénye ellen, elárulta Katalin hercegnét, s egy másik nő ágyában kereste a boldogságot. De ki is az állítólagos szerelmi háromszög harmadik "csúcsa", és miért, hogyan sodródhatott bele e bűnös viszonyba a leendő brit király?

Harry herceg új, a királyi családban eltöltött éveiről szóló dokumentumfilm-sorozatában megemlítette, hogy a família mindent megtett azért, hogy megvédje a nyilvánosságtól Vilmost (míg őt számtalanszor cserbenhagyták). Sokan rögtön érteni vélték, mire is célozhatott Harry: arra, hogy a családnak annak idején el kellett tussolnia a walesi herceg megcsalási botrányát.


Ő Vilmos állítólagos szeretője, Sarah Rose Cholmondeley, ismertebb nevén Rose Hanbury, David Cholmondeley, Cholmondeley hetedik márkijának felesége. A fáma szerint Vilmos abban az időben lépett félre Hanbury-vel, amikor Katalin épp várandós volt harmadik gyermekükkel, Lajos herceggel.


Hanbury és Katalin hercegné éveken át remek baráti viszonyt ápolt, ám 2018 tájékán történhetett valami: Vilmos felesége egyik pillanatról a másikra eltávolodott a nőtől, sokak szerint azért, mert rájött, hogy Hanbury a férje titkos szeretője.


A szóbeszéd dacára Hanbury (képünk jobb szélén) is tiszteletét tette II. Erzsébet brit királynő szeptemberi temetésén, jóllehet a királyi család egyetlen prominens tagjával sem kapták lencsevégre a búcsúztatás során.

De vajon a walesi herceg tényleg elkövette volna ugyanazt a hibát, amit egykoron édesapja, a jelenlegi III. Károly király? A rossz nyelvek szerint Katalin beletörődött a megaláztatásba, és végül megbocsátott férjének, ugyanis nem akart Diana hercegné sorsára jutni. Hogy pontosan mennyi igaz e régóta terjedő teóriából, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések