A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Norvégiába szökött és menedékjogot kért a Wagner-csoport egy magasrangú tisztje


Sajtóértesülések szerint Andrej Medvegyev csapatában szolgált a kalapáccsal kivégzett zsoldos is. 

A norvég hatóságok szerint egy orosz férfi, aki állítólag a Wagner-csoport zsoldosaként harcolt az ukrán fronton, átkelt Norvégiába, és politikai menedékjogot kért – értesült a Guardian.

A beszámolók szerint Andrej Medvegyev, a Wagner-csoport magas rangú tagjaként szolgált.

A csak külföldiként azonosított férfit a határőrök fogták el, miután betért egy határmenti magánházat, és ott segítséget kért. A határőrök az ügyet átadták a norvég bevándorlási rendőrségnek, a férfit pedig Oslóba szállították, ahol a migrációs törvényeket megsértők központjába helyezték el. A norvég rendőrség nem kívánta kommentálni az esetet.

A Guardian idézte a Meduza független orosz hírportált is, amely úgy tudja, Medvegyev annak az egységnek a parancsnoka volt, amelyben Jevgenyij Nuzsin is szolgált. Nuzsin azonban átállt az ukránokhoz. Miután ez kiderült, egy kalapáccsal nyilvánosan kivégezték.


Filmre vették egy ukránokhoz átállt orosz férfi pörölykalapácsos kivégzését

Főoldal Ukrajna Filmre vették egy ukránokhoz átállt orosz férfi pörölykalapácsos kivégzését Vasárnap az orosz közösségi médiában elterjedt egy videó, amelyen állítólag egy volt orosz zsoldos pörölykalapácsos kivégzése látható, aki átállt Ukrajna oldalára, és oroszbarát bloggerek szerint ez bosszú volt az állítólagos árulásáért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések