A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem vette észre a táblát, súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Békéscsabán


Későn vette észre a táblát, ezért nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben egy autós egy másiknak Békéscsabán. A balesetnek súlyos sérültje is lett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. 

Békéscsabán, a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében tavaly szeptember 5-én 19 óra körül összeütközött két személygépkocsi – írja a police.hu.

A baleset azért történt, mert az egyik jármű vezetője nem adott elsőbbséget a másiknak. A férfi elmondása szerint korábban járt már abban a kereszteződésben, és akkor más volt a forgalmi rend. Feltűnt neki a változás, de azt hitte, neki van elsőbbsége. 

A táblát, ami őt kötelezte elsőbbségadásra, későn vette észre, így nem engedte el a neki jobbról érkező másik autót. A balesetben a férfi könnyebben megsérült. A másik autó vezetője és jobb első utasa szintén könnyű, a hátsó ülésen utazó nő viszont súlyos sérülést szenvedett. 

Az 54 éves békéscsabai férfi elismerte, hogy a baleset az ő figyelmetlensége miatt következett be. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény miatt indított nyomozás során a történtek körülményeit kivizsgálta, és az eljárás iratait szerdán megküldte az ügyészségre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések