A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy férfit elragadott a Tisza, ketten megúszták, két társukat még keresik


Két nappal ezelőtt eltűnt két férfi a Tisza tiszaburai szakaszán, akiket a hatóságok a vízen és a szárazföldön is keresnek. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban, hogy a két férfi hétfőn tűnt el, és azóta is nagy erőkkel keresik őket. A hírek szerint az esti órákban négy férfi egy csónakkal közlekedett a Tiszabura külterületén.

Azonban eddig tisztázatlan körülmények között a vízi járműbe nagy mennyiságű víz tört be, aminek következtében a csónak elsüllyedt. Két férfi ki tudott úszni a partra, ketten viszont elmerültek - olvasható a police.hu oldalon közzétett közleményben.

Hozzátették, a bejelentést követően a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai – a társszervek bevonásával – megkezdték a mentést és a kutatást. A részben elsüllyedt csónakot a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emelték ki.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben vasúti, légi vagy vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indult büntetőeljárás. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések