A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi Hazánk: a kiszabható legmagasabb büntetést a rendőrgyilkosnak!


Az újbudai rendőrgyilkosság annak a liberális szemléletű igazságszolgáltatási folyamatnak is az eredménye, amely az elmúlt harminc évben gyökeret vert hazánkban. A Mi Hazánk alelnökeként már többször jeleztem, rendszerszintű probléma, hogy a rendőrt, tanárt, mentőst, vagy buszsofőrt megtámadók többnyire megússzák felfüggesztett börtönbüntetéssel, írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, alább a folytatás.  

Már Varga Judit igazságügyminiszter asszonyhoz is fordultam a kérdésben, akinek válaszából sajnos az derült ki, hogy nincsenek változtatási szándékai. A Mi Hazánk álláspontja szerint ahhoz, hogy végre rend legyen az országban, erős és hatékony rendvédelmi szervekre van szükség.

Természetesen nem rendőrállamot kell építeni, de a tettleges bántalmazás elkövetésére hajlamos egyéneknek érezniük kell, hogy a komoly büntetés elkerülhetetlen. Ha az autósokkal szemben zéró toleranciát hirdetett a kormány, ezt várjuk el azokkal szemben is, akik közfeladatot ellátó személyeket támadnak meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések