A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Messengeren fenyegette volt élettársát a borsodi férfi

Ezeket üzente a férfi: „itt balhé lesz”, „meg fogod bánni”, „mész dolgozni, elkaplak, neked véged”, „megütöd a bokádat, a hajad ki lesz húzva.” 


A Kazincbarcikai Járási Ügyészség zaklatás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi és a sértett nő korábban élettársi kapcsolatban éltek egy kazincbarcikai lakásban, mely kapcsolatból egy gyermek is született. Az élettársak között a kapcsolat nem volt jónak mondható, a férfival szemben – viselkedése miatt – az élettársi kapcsolat fennállása alatt több alkalommal is távoltartást rendeltek el. A kapcsolat végül 2022. nyarán megszakadt és a férfi elköltözött a közös otthonból. 


A nő és férfi között 2022. szeptember 14-én anyagi jellegű vita alakult ki, melyből kifolyólag a férfi többször is próbálta telefonon elérni a nőt. A hívásokat azonban az asszony nem fogadta, ezért a férfi másnap este messenger alkalmazáson keresztül is üzent az épp otthon tartózkodó nőnek. Az üzenetben  fenyegető kijelentéseket – „itt balhé lesz”, „meg fogod bánni”, „mész dolgozni, elkaplak, neked véged”, „megütöd a bokádat, a hajad ki lesz húzva” –  tett a nő felé, mely fenyegetések az asszonyban – legfőképp az előzmények miatt – komoly félelmet keltettek.


Felfüggesztett börtön az indítvány 

A  sértett nő a sérelmére elkövetett zaklatás  miatt a vádlottal szemben hatályos magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések