A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megyeri Csilla ha összefutna Orbánnal, kérne kölcsön pár milliót


Megyeri Csilla az rtl.hu villámkérdéseire válaszolt, ebből egyebek között kiderült, hogy legszívesebben műsorvezetéssel vagy lélektannal foglalkozna, esetleg valamilyen utazással kapcsolatos munkát választana, mint a stewardess. 

Magánéleti témák mellett közéleti kérdésekre is válaszolt, például elmondta, hogy szerinte a mostaninál kétszer annyiba fog kerülni egy kiló kenyér év végére. Bizakodó azt illetően, hogy tíz év múlva jobb vagy rosszabb hely lesz Magyarország.

Ha nagyon optimista akarok lenni, akkor adja a jó Isten, hogy jobb hely legyen! Vagy legalább olyan, mint a Covid és a jelenlegi ukrán-orosz háborús helyzet előtt volt

– fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktorral vagy Gyurcsány Ferenccel ragadna bent inkább egy liftben, azt felelte, mindkettőjüktől tudna mit tanulni. Arra is válaszolt, mit kérdezne meg tőlük biztosan:

Adna-e kölcsön néhány millát. Elnézést, nem kölcsön, inkább örökbe.

Mint mondta, a klímaváltozás miatt próbál apró változtatásokat bevezetni az életében, és reméli, más is így gondolkodik. „Ugyanis egy fecske nem csinál nyarat, így hiába akarok én segíteni, ha a többi 7,9 milliárd ember nem foglalkozik a jövőjével” – vallja.

Legszívesebben a Dalai Lámával vacsorázna együtt, és Sissi császárnéval sétálgatna annak korfui kastélyának udvarán az 1850-es években, de Jennifer Lopezzel is szívesen találkozna, mert számára az énekesnő a nagybetűs nő. Saját párján kívül Malumát és Jason Stathamet tartja a legvonzóbb embernek a világon, és mostanában Majka és Molnár Tamás Azt beszélik a városban című dalát hallgatta a legtöbbször, mert zseniálisnak tartja a mondanivalóját.

Arról, hogy mi volt a legkeményebb komment vagy kritika, amit valaha kapott, így nyilatkozott:

Talán a rusnyázásom idején szedtek szét a legjobban: ostoba, egyszerű, buta lánynak tituláltak. Ez akkor mérhetetlenül rosszul esett – lehet, hogy hibáztam, de mégis azt éreztem, hogy igazságtalanul bántanak. Ha a középkorban történik mindez, szerintem máglyán éget el a nép.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések