A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megvertek és kiraboltak egy férfit Hosszúpályiban – csak másnap mert szólni szomszédainak

A rendőrök hamar cselekedtek. 


Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság két hosszúpályi férfival szemben – írja csütörtöki közlésében a polie.hu. Súlyos bántalmazásról érkezett bejelentés a rendőrségre január 17-én reggel, miszerint előző este kiraboltak egy férfit Hosszúpályiban.


Az 54 éves sértettre ketten törték rá az ajtót, megverték, és pénzt követeltek tőle.


Mivel nem engedelmeskedett nekik, ezért újabb pofonokat és rúgásokat kapott, majd az egyik elkövető kutatni kezdett a házában. Mindössze egy elemlámpát, egy karórát és némi élelemiszert vett megához, majd társával sietve elmenekültek a helyszínről. Áldozatuk csak reggel mert szólni a szomszédainak a történtekről.


A rendőrök látókörébe került két helyi lakos, akik egyébként ismerték a sértetett. A bejelentéstől számított három órán belül elfogták a 42 éves férfit és 21 éves társát. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések