A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszökött egy fogvatartott nő Debrecenben, hajtóvadászat indult ellene – videóval


Taxival próbált megpattanni a rendőrök elől. 

Egy debreceni nyomkövetőről kapott jelzést a Tevékenység-irányítási Központ január 28-án hajnalban. Az eszköz egy 24 éves nőhöz volt rendelve, aki bűnügyi felügyelet alatt állt. A járőrök a GPS koordináták alapján perceken belül megtalálták a nyomkövetőt, amit a nő levágott a lábáról. Azonnal hajtóvadászatot indítottak utána – írja a police.hu.

A nyomozók feltérképezték a kapcsolati hálóját és igyekeztek minél több információt begyűjteni a lehetséges úti céljairól. Munkájuk pár órán belül meghozta az eredményt, Ibrányban találták meg a fiatal nőt.

A nyomozás adatai szerint a bűnügyi felügyeletes levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd taxit hívott és egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyéig utazott. A bűnügyesek a mobiltelefonját is megtalálták, amit útközben dobott el azért, hogy ezzel is megnehezítse a rendőrök dolgát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben. Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések