Hirdessen itt

Lesifotós kapta lencsevégre a leépülő Bruce Willist

Hosszú idő óta előszőr látták otthona kapuin kívül a nagybeteg sztárt. 

A 67 éves színészt Los Angelesben vették észre a barátival,  Bruce egy baseball-sapkában, keki ingben, gondterhelt arccal sétálgatott, akit régóta nem láttak a rajongók nyilvánosan, a legtöbb friss felvételt a családja osztotta meg róla az ünnepek során.


Az egykori akciósztár hamarosan nagypapa lesz, idősebbik lánya Rumer karácsony előtt jelentette be, hogy gyermeket vár. Bruce állítólag nagyon örül annak, hogy nagyapa lesz. Mióta visszavonult a színészettől több időt tölthet a családjával és gyermekeivel, amire szüksége is van az afáziával való küzdelme során.

Willis családja tavaly márciusban jelentette be, hogy a 67 éves filmcsillag visszavonul a színészkedéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, egy olyan kognitív agyi rendellenességet, amely befolyásolja kommunikációs képességet.


Pontos információk nincsenek az állapotáról, eddig csak Sylveter Stallone volt az, aki nyilatkozott barátja nehéz helyzetéről:

„Bruce nagyon-nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Ő most teljesen kommunikációképtelen. És ez borzalmas neki, a családjának és mindannyiunk számára"

– mondta Sly a The Hollywood Reporternek.

Az afázia a nyelvhasználat képességének zavara. Az afáziás nem képes teljes értékűen használni a nyelvet, nem tudja kimondani, elmondani azt, amit akar. A bal agyfélteke lokálisan sérülhet. A beteg számára nehézséget okoz a szavak kiválasztása, a beszéde akadozó lesz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések