A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lajcsi élete egyik legnehezebb döntését hozta meg: visszavonul

A mulatós sztár gyermekei olyasmire kérték, amire nem volt felkészülve. 

Galambos Lajos január 25-én ünnepelte a 61. születésnapját, ám arra nem számított, hogy a gyermekei komoly kéréssel fordulnak hozzá. Számtalan televíziós műsor vendégeként és az újságok hasábjain is gyakran feltűnt, még akkor is, amikor legszívesebben elbújt volna a kíváncsi szemek elől.

Lajcsi felidézte életének egyik meghatározó pillanatát abból az időszakból, amikor még nem volt befutott előadó. 30 évvel ezelőtt a kezébe vette a sorsát, és az egyik nagy áruház parkolójában árulta a saját kazettáit az arra járó vásárlóknak. Közben a lelki szemei előtt megelevenedett egy lehetséges jövőkép azzal kapcsolatosan, hogy egyszer őt is a hazai sztárok között tartják számon. 

Arra vágyott, hogy az emberek sorban állnak majd annak reményében, hogy autogramot kapjanak tőle, a televízióban és újságokban pedig vele készített interjúk jelenjenek meg. Akkoriban eszébe sem jutott, hogy az ismertséget nem csak a siker és csillogás jellemzi.

Az utóbbi időben többször előfordult vele, hogy olyasmit mondott, amit egyesek másképpen értelmeztek, és emiatt megorroltak rá. Voltak olyan barátai, akik végleg elfordultak tőle, sőt hátba támadták, valamint a családjának és saját magának sem kedvezett a botrányokkal. Mindezek fényében a gyermekei arra kérték, hogy többé nem adjon interjút a sajtó egyik képviselőjének sem.

Elfogadtam az érvelésüket, de bevallom, nehéz volt meghoznom ezt a döntést, nekem, aki egy egyszerű soroksári családba születtem, és világéletemben arra vágytam, hogy népszerű legyek – árulta el a zenész a hot!-nak. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések