A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kozák Luca lett az év női sportolója, a férfiaknál Milák Kristóf lett a legjobb


Új helyszínen, a budapesti Operaházban rendezték meg az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2022 díjátadót hétfőn este.

A DSI Debrecen klasszisa először nyerte el a díjat. 

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2022 díjátadóján kihirdették az év nő sportolóját, aki nem más lett, mint Kozák Luca, a DSI Debrecen magyar bajnok, magyar csúcstartó, Európa-bajnoki ezüstérmes gátasa!

Nem gondoltam volna, hogy valaha megkapom ezt a díjat. Ebben az évben nagy reflektorfény lesz rajtunk, igyekszem mindent megtenni a sikeres szereplésért. Szeretném ezt az elismerést mindenkinek megköszönni!

 – mondta el a díj átadása után Kozák Luca.


„Sokat gondolkoztam azon, hogy amennyiben engem ér ez a megtiszteltetés, akkor mi az az üzenet, amit tovább tudok adni, mint élsportoló...” 

– nyilatkozta Milák Kristóf a díj átvétele után, majd elakadt a hangja, s a beszédet azzal zárta, hogy megköszönte a támogatást.

A nagyszabású színpadi produkciókat felvonultató eseményen a díjátadók között volt Novák Katalin köztársasági elnök és Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, illetve a 11-szeres paralimpiai bajnok, Henrieta Farkasova is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések