A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karanténban lévő nőt bántalmaztak Szatmárban - féltek a vírustól


A pandémia okozta frusztráció vezethetett bűncselekmény elkövetéséhez egy szatmári kistelepülésen. 

A sértett és családja 2021 februárjában COVID-19 vírusfertőzés miatt karanténba került, ezért  a sértett anyósa segített nekik a bevásárlásban, napi szinten járt a házhoz, és az élelmiszereket a kerítésen keresztül adta át a családnak.

Ezt nem nézte jó szemmel, a sértett egyik szomszédja, mert attól tartott, hogy a betegekkel érintkező személy terjesztheti a vírust. Ezt az egyik napon szóvá is tette. Amikor meglátta, hogy gépkocsival megérkezik a nő a csomagokkal, odament hozzá és veszekedni kezdett vele.

A két asszony hangos vitatkozását hallotta meg több szomszéd, akik szintén kimentek az utcára, majd három fiatal elindult a két nő felé. Eközben a fiatalasszony is kiment az anyósához az utcára, mivel féltette őt. Mikor a három fiatal fiú odaért hozzájuk minden átmenet nélkül, bántalmazni és szidalmazni kezdték az egyébként karanténban lévő nőt, neki 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket okozva.

A csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatti eljárás a három fiatal férfi ellen a Fehérgyarmati Járásbíróságon folytatódik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések