A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kacér fotózást vállalt be az 57 éves Shania Twain


Az énekesnő kimozdult saját komfortzónájából. 

A country-pop 57 éves koronázatlan királynője fesztelenül pózolt a kamerának a február 3-án megjelenő Queen of Me című albumának lemezborítójához.

„Annyira felemelő volt. Annyira örülök, hogy megtettem. Az elején meg voltam rémülve, de amint átkapcsoltam azt a kapcsolót és belevetettem magam, úgy voltam vele, hogy igen csináljuk!”

– mesélte az énekesnő a minap a Today című műsorban.

Twain, aki csütörtökön adta ki Giddy Up című kislemezét, elárulta, hogy a fotózás azért is volt számára megterhelő az elején, mert világ életében bizonytalan volt a testét illetően. A Grammy-díjas popcsillag azonban azon dolgozik, hogy ötvenes évei végében megbékéljen önmagával és jól érezze magát a bőrében.

Önbizalmát csak tovább rontotta, amikor komoly betegséggel diagnosztizálták. Négy évvel ezelőtt Shania Twain karrierje derékba törni látszott, ugyanis komoly betegséggel kell megküzdenie, Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. A betegség pedig igen komoly tüneteket okozott, hangját is elvesztette.

Az énekesnő akkor átesett egy műtéten és lassacskán visszajött a hangja. A felépülés nagyon lassú volt, és mint Shania nyilatkozta, a régi hangján soha többé nem fog tudni énekelni, de megszerette az új, mélyebb hangtónusát.

„Amiért ez a lemez még értékesebb számomra, az az, hogy nem tudom, hogy a beavatkozás, amin átmentem, örökké tart-e”

– vallotta be Twain.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések