A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen volt 2023 első kormányülése (videó)


Orbán Viktor egy videós összefoglalót is megosztott a tanácskozásról. 

Az ünnepek után visszatér az élet a Karmelita falai közzé is. Orbán Viktor miniszterelnök szerdán több bejegyzésben is beszámolt arról, hogy az idén első alkalommal ültek össze a miniszterek.

A kormányfő úgy fogalmazott: „A veszélyek korába léptünk. A járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk”.

Orbán Viktor: A veszélyek korába léptünk

A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel. „A veszélyek korába léptünk. A járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk. A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel: rezsivédelmi költségvetést fogadtunk el, megvédjük a családokat és elkerüljük az európai recessziót.

Majd kiemelte és egyben kijelölte a kormánynak a 2023-as főbb irányvonalakat is.

„A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel:

rezsivédelmi költségvetést fogadtunk el, megvédjük a családokat és elkerüljük az európai recessziót”.

„Hajrá, 2023!” – zárta gondolatait a miniszterelnök.

A videós összeállításban többek között az látható, ahogy a tárcavezetők megérkeznek az ülésre, eszmét cserélnek egymással, majd a munka azután veszi kezdetét, mikor belép a terembe Orbán Viktor, aki „Jó reggelt, fiatalok!” köszönéssel üdvözli a megjelenteket.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
JÖN…JÖN…JÖN…MINT a MOZIBAN: ORBÁN és a TÖBBI VAKCI-NÁCI HALÁLA!!!
Fartúrás, drog-orgiák, szopás-nyalás, testből falás, vérszívás...sátánista ceremóniákról felvételek, korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többi holokauszt túlélő perverz gnómokkal kapcsolatban is...
Nemzeti, illiberális dögkútból zabálók gucci öltönyben duplafenekes bőröndökkel...meg WEF és BalckRock köntösben égési sebeket takarva.
A HUN árja faj tenyésztése zajlik/zajlana, igaz valahogy mindig elszemitásodnak, de lehet, sőt kell is új alakokat öltetni=ültetni világszerte, mert a műanyagok nagyon is lebomlanak a NAP alatt!!!
Sojgu is pedzegette, hogy szkytákat kell klónoztatni, mert másként nem megy a látszat lét fenntartása.
S lőn világosság: Putyin egyik leánykája is éppen hibrideket, hüllő-majom származékokat emberelne, hogy ne bukjanak le elsőre 1 kéz és/vagy mellfogásnál; - esetleg…mindig: ponty szemükkel és a fül cimpa alá lógó orr-mányaikkal!!!
Oroszország-szerte génlaborok nőnének ki a földből is, ha a rengeteg holokamu-zsidó nem lopná el a rávalót!!!...- mint itten Orbániában/Magyarmaton ebben a fullasztó judapestises pöcemedencében!!!
Értve voltam MAG…OK?
http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3