A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka összetört: így búcsúzott nagyapjától


Kilencvenéves korában elhunyt Bakos László, Hosszú Katinka nagypapája. Az úszónő a Facebook-oldalán megható posztban búcsúzott el imádott papájától. 

"90 év. Életévekben számolva nem kevés. És mégis, ha a Nagypapámról van szó - a pótolhatlanságot jelenti" - kezdte bejegyzését a Hosszú Katinka. 

Az úszónő leírta: már nem is emlékszik, mikor tette először medencébe a nagyapja. Aztán felelevenítette a legszebb emlékeit: biciklizás az uszodába, a megunhatatlan edzések, vacsora alatti beszélgetések. "És igen, alig vártam, hogy másnap legyen és kezdődjön minden újra. Akkor és most is úgy tűnt, mindez egy véget nem érő kirándulás: kudarcok, próbatételek, sikerek. Észre sem vettem a kemény munkát, mert a derűt a következetességgel, a kitartást a játékkal kötötte össze" - tette hozzá.

A sportolónő leírta azt is, mi mindent köszönhet a nagyapjának. "Én keltem hajnalban, de hogy ez nem csak szenvedés volt – Neki köszönhetem. Én úsztam a hosszakat, de hogy ez játék volt – Neki köszönhetem. Az érmeket az én nyakamba tették, de – ezeket Neki köszönhetem. Minden versenyemet végignézte, a tanácsai pontosak és racionálisak voltak" - írta. 

"Nagyon szeretlek Papa, köszönök mindent, mindig velem leszel" - búcsúzott Katinka. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések