A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hiába próbálták újraéleszteni a táborfalvi baleset sérültjét, nem tudtak rajta segíteni a rendőrök


Egy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon és egy a Készenléti Rendőrségnél szolgálatot teljesítő rendőrnő hosszasan alkalmaztak mellkaskompressziót a táborfalvi balesetben megsérült migránson, végül a külföldi meghalt a helyszínen. 

Mint arról mi is beszámoltunk az M5-ös autópályán, Táborfalva térségében halálos közúti közlekedési baleset történt csütörtökön.

Egy migránsokat szállító embercsempész nem állt meg a rendőrök többszöri jelzésére sem, ezért követni kezdték. A főváros felé haladó autó Táborfalvánál letért az útról és fának csapódott. 

A követésben részt vevő járőrök azonnal nekikezdtek feltérképezni a sebesülteket. Amikor észrevették, hogy az egyik férfi nem lélegzik, Sinka Babett rendőr főtörzsőrmester – a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának járőrparancsnoka – azonnal megkezdte a sérült újraélesztését. 

Rövid idő múlva csatlakozott hozzá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kecskeméti Rendőrkapitányságán szolgálatot teljesítő Nagy Mónika rendőr zászlós is. 

A két rendőrnő felváltva, mintegy 15-20 percen keresztül, egészen a mentők kiérkezéséig végezte a mellkaskompressziót, majd a férfit átadták a mentőknek. A sérült sajnos az azonnali segítség ellenére meghalt – írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések