A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hat embert, köztük egy 17 éves anyát és a féléves gyerekét lőtték agyon Kaliforniában


Hat ember – köztük egy 17 éves anya és a féléves gyereke – vesztette életét egy lövöldözésben Kalifornia középső részén. 

A rendőrség gyanúja szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat. Szemtanúk „szörnyű mészárlás”-nak nevezték a történteket.

Helyi idő szerint hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez arról, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékén Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre.

A hatóságok két halottra bukkantak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a hatóságok kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

A rendőrök úgy vélik, nem véletlenszerű erőszakos cselekmény történt, hanem célzott támadás, és bandákhoz köthető az ügy, de kábítószer-vizsgálatokat is végezni fognak. A múlt héten a seriff hivatala kábítószer-kutatást hajtott végre a későbbi áldozatoknál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések