Hirdessen itt

Harry herceget kitoloncolhatják az Egyesült Államokból, mert nyilvánosan elismerte, hogy drogozott


Visszaüthet az, hogy gyakorlatilag mindent megosztott a magánéletéről az önéletrajzi könyvében. 

Tovább nőnek a botrányok Harry herceg önéletrajzi könyve, a Spare (Tartalék) körül. Már számon tartani sem lehet, hogy mennyi személyes információ látott napvilágot: III. Károly kisebbik fia beszámolt arról, hogyan vesztette el a szüzességét egy nála idősebb nővel, hogy hány embert ölt meg katonaként Afganisztánban, hogy mit mondott neki II. Erzsébet a halálos ágyánál, és hogy a bátyja, Vilmos herceg egyszer fizikailag megtámadta.

Egyik vallomása az volt, hogy többször is kokainozott, először 17 évesen, füves cigit is elszívott, illetve valamilyen hallucinogén drogot is fogyasztott egy celebekkel teli bulin.

A Daily Mail viszont azt írja a The Sunday Times cikke alapján, hogy ebből komoly gondja is lehet a hercegnek, aki három éve már Kaliforniában él a családjával. Az Egyesült Államok bevándorlási szabályzata szerint ugyanis mindenkinek, aki letelepedési engedélyt kér az országba, válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy fogyasztott-e kábítószert.

Azok általában nem szokták megkapni, akik éltek már droggal, illetve ha valakiről kiderül, hogy hamis információt adott le, azt kitoloncolhatják az országból.

Ugyanakkor persze nem tudni, hogy a herceg milyen információkat adott meg a bevándorlási hivatalnak, akik a vízumot "egyedi elbírálás" alapján adják meg. Az is kérdéses, hogy pontosan milyen típusú vízumot kapott: az egyik típusút megkaphatta házastársként, mivel a felesége amerikai állampolgár, de kaphatott egy úgynevezett O-1-est is, amit "különleges képességű" embereknek szoktak kiállítani. Utóbbi sportolók és hírességek kapják általában, és három évente meg kell újítani, szóval a hercegnek ez valószínűleg idén lesz esedékes.

Az illetékes hatóságok nem adhatnak ki személyes információkat azokról, akik vízumot igényeltek, illetve Harry herceg szóvivői sem kommentálták az ügyet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések