A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három nap alatt elítélte a bíróság a siófoki verekedőt


Gyorsított eljárásban emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség egy férfi ellen, akit súlyos testi sértés és minősített garázdaság miatt állítottak elő, miután vasárnap hajnalban egy siófoki szórakozóhelyen verekedett. 

Már részegen jelent meg az enyingi férfi egy siófoki szórakozóhelyen vasárnap hajnalban, ahol a bejáratnál beljebb nem jutott. Ugyanis vitába keveredett a belépőjegyet árusító sértettel, mivel sokallta az ezer forintos jegyárat. A hely üzemeltetője felszólította a kapatos fiatalembert, hogy fizesse meg a belépőjegy árát, ám ő ellenkezett. Végül nekiesett a sértettnek és az ő segítségére siető biztonsági őrt is arcon rúgta. 

A vádlottat végül kiérkező siófoki rendőrök fékezték meg, melynek során őrizetbe vették a korábban már büntetett fiatal férfit.

A vádlottat a Siófoki Járási Ügyészség az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Siófoki Járásbíróság a kedden megtartott tárgyaláson a fiatal férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és ezért őt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések