A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják a 76 métert zuhant Tesla sofőrjét


Csodával határos módon mindenki túlélte, amikor hétfőn egy Tesla szakadékba hajtott San Francisco közelében. Elképzelhető viszont, hogy ez az eredmény elkeseríti az autó sofőrjét, aki nyomozók szerint lehet, hogy szándékosan hajtott a szakadékba 

Az autó a San Franciscóhoz közeli Devil's Slide, vagyis az ördög csúszdája névre keresztelt óceánparti autóúton csúszott szakadékba, ahol 1990 és 2021 között 30 ember vesztette életét. A kocsiban két 41 éves felnőtt, valamint 4 és 9 éves gyerekeik ültek, a közel 80 méteres zuhanást mind a négyen megúszták, de megsérültek.

A család tagjait kórházba szállították, az apukát, Dharmesh Arvind Patelt viszont onnan már a börtönbe viszik, mert gyilkossági kísérlettel és gyermekbántalmazással vádolják. Szemtanúk vallomásai és egyéb bizonyítékok alapján gyanúsítják az apát azzal, hogy ki akarta végezni az egész családját, de a nyomozás még tart.

Annyit tett még hozzá a kaliforniai országúti rendőrség, hogy a Tesla valószínűleg nem volt önvezető módban, vagy legalábbis ez nem járult hozzá az autó zuhanásához. Egyéb részleteket egyelőre nem közöltek a nyomozásról - számolt be a Washington Post

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések