A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnés miatt keresik Katona Nikolettet


A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában.


A Csongrádi Rendőrkapitányság 06020-157/7/2023. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Katona Nikolett eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 16 éves lány 2023. január 19-én délután csanyteleki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Katona Nikolett 170 centiméter magas, haja világosbarna és hátközépig ér, amit időnként copfban hord. Eltűnésekor rózsaszín, fekete fejű papucsot, világoskék, tépett farmert és fehér, Puma feliratú szabadidőfelsőt viselt.- írja a police.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések