Hirdessen itt

Elsodortak egy gyalogost Táplánszentkereszt térségében


Egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy gyalogost Táplánszentkereszt térségében.


Elsodorták a gyalogost

A rendőrség elsődleges információi szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy gépkocsi elsodort egy gyalogost a 87-es számú főút,  17-es kilométerszelvényében, Táplánszetkereszt térségében.

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök a balesetben érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat Táplánszentkereszt belterületén át terelték el.

Kórházba szállították

A gyalogost a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincsenek információk.

Éjfélre végeztek a rendőrök

A helyszíni szemle éjfélre befejeződött, a rendőrök az útlezárás feloldották.

Zebrán ütötték el

Súlyos baleset történt a főváros 11. kerületében. Egy nőt a zebrán ütöttek el a Bikás Park közelében. A Tétényi úton a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy nőt.  

15 métert repült

A szerencsétlenül járt hölgy körülbelül 15 métert repült, és súlyosan megsérült, miután a lámpa nélküli zebrán megtörtént a baj.

Helyszínelés az esőben

A baleset helyszínén órákig tartott a helyszínelés, egy idő után a buszközlekedés is újraindult. A szemtanúk és a környéken lakók véleménye megoszlik az újabb elkerülhető baleset kapcsán.

„Szereljenek fel nyomógombos átkelőket!”

„Én kötelezném az önkormányzatokat, hogy a kijelölt gyalogátkelőket alakítsák ki nyomógombos lámpás átkelőkre. Ilyen közvilágítás mellett, ráadásul esős időben szinte lehetetlen látni, hogy ki akarja igénybe venni az átkelőt. A gyalogos is várhat pár másodpercet, míg a lámpa a gombnyomás után szabadot ad neki” – javasolta egy hozzászóló a baleset után.

„Megy, mint a birka”

„Sok gyalogos nem törődik azzal, hogy látod-e vagy sem, megy, mint a birka. Ezt tapasztalom elég gyakran” – írta egy másik kommentelő.

Nehezen belátható gyalogátkelő

„Minden nap ezen a szakaszon közlekedem autóval. Sötétedés után nehezen belátható a gyalogátkelő, főleg, ha az előtte levő megállóban a busz is bent áll. Ráadásul a téli időszakban sokan sötét ruhákat hordanak, ami miatt még nehezebb észrevenni őket. Ha valahova, ide tényleg indokolt lenne a lámpás zebra” – tette hozzá egy helyi lakos.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések