A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkötötte, majd összetörte ismerőse autóját egy püspökladányi férfi


Bevallotta, kocsikázni akart, miután ivott. 

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 24 éves püspökladányi férfit a rendőrök. A police.hu szerdai közlése szerint 2022. október 22-én érkezett bejelentés arról, hogy eltulajdonítottak egy személyautót Kabáról. 

Az egyenruhások rövid időn belül megtalálták a gépkocsit Kaba közelében, egy mezőgazdasági területen, összetörve.


A rendőrök rövid nyomozást követően megtaláltak egy fiatal férfit, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a kocsi eltűnésével. Őt előállították a rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett. Elmondta az egyenruhásoknak, hogy a kollégáival iszogatott, majd úgy döntött, egyik ismerőse autójával tesz egy kört. Tudta, hogy az indítókulcs benne lesz a gépkocsiban, így beült, és már indult is. Egészen a település határáig jutott, majd nekihajtott egy villanyoszlopnak, azonban ez se állította meg. Kitolatott, és egy szántáson keresztül akart tovább haladni, de a kocsi elakadt. Ezt követően gondosan lezárta a járművet, és hazasétált.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást lezárták, a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések