A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dán hírszerzés: Putyint krónikus fájdalmak gyötrik, rákkal kezelték


A Dán Katonai Hírszerző Szolgálat úgy véli, Vlagyimir Putyin nem szenved gyógyíthatatlan betegségben, hanem a közelmúltbeli orosz veszteségek miatt krónikus fájdalmak gyötrik, amelyek befolyásolhatják hivatali idejét – derült ki az Ukrajinszka Pravda szemléjéből. 

A dán hírszerzés 2021-es, éves jelentésében azt állította, hogy Putyin „nagy valószínűséggel” a következő, 2024-es elnökválasztás után is Oroszország vezetője marad. A 2022-es jelentésében ezt az előrejelzést már nem állítják ennyire magabiztosan, azonban még mindig valószínűsítik, hogy Putyin marad Oroszország élén.

Különböző médiumok szerint Putyin a 2000-es években lovas balesetet szenvedett, és véleményük szerint emiatt vannak fájdalmai, más portálok úgy vélik, sportbalesetei okoznak gyötrő kínokat az orosz elnöknek.

A hírszerzés ugyanakkor úgy véli, Putyint korábban rákbetegségben szenvedett, és a háború kezdetekor kezelték is, ami befolyással lehetett döntéseire.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések